top of page

EV Charge Show 2-4 Kasım'da İstanbul Fuar Merkezi'nde


Elektrikli Araç Şarj Markalarının Global Buluşma Platformu olarak kurgulanan bu organizasyonda fuar, konferans ve panelleri 2-4 Kasım tarihleri arasında ziyaretçiler tek bir noktada bulabilecekler.




Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Nasıl Kurulur?

Elektrikli araç kullanımı yaygınlaştıkça, elektrikli araç şarj seçenekleri de evde, işte, yollarda ve tüm tesislerde yaygınlaşacak. Elektrikli araçların şarj edilmesi ihtiyacı yeni bir iş alanı olarak girişimciler için değerli bir yatırım fırsatıdır. Bu fırsatı değerlendirmek için ihtiyacınız olan bilgi, teknoloji, ekipman ve daha fazlasını EV Charge Show’da bulacaksınız.


Dünyanın Elektrikli Araç Şarj Markaları Burada Buluşuyor

Elektrikli araçların şarj altyapısına odaklanan, alanında dünyanın ilk ve tek fuar ve konferansı olma özelliğine sahip olan EV Charge Show, Elektrikli Araç Şarj Teknolojileri, Ekipmanları Fuarı ve Konferansı; elektrikli araçların şarj edilmesi için gerekli donanım ve yazılım üreticileri, hizmet sağlayıcıları, çözüm ortakları ve e-mobilite alanında yer alan tüm taraflar ile kamu ve özel sektör yatırımcılarını bir araya getirmek üzere 2-4 Kasım 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde ikinci kez düzenlenecek.


Fuar;

  • Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Nasıl Kurulur?

  • Ev, İş ve Tüm Tesisler için Şarj Ünitesi Markaları ve Özellikleri

  • Şarj Operatörleri, Hizmetleri ve İş Birliği Koşulları

  • Enerji Depolama ve Pil Yönetim Sistemleri için Çözümler

Konferans;

EV Charge Show ile eş zamanlı olarak düzenlenen EV Charge Konferansında, özenle seçilmiş oturum konuları ve alanında uzman çok değerli konuşmacılar, e-mobilite ekosisteminde sunulan teknolojiler ve e-mobiliteye geçişte karşılaşılacak fırsat ve tehditler hakkında bilginizi derinleştirecek.


Teknoloji ve Marka Sunumları Köşesi;

  • Teknoloji sunumları köşesinde şarj alanında teknoloji geliştiren, inovatif ürünler sunan veya sahip olduğu teknolojiyi anlatmak isteyen katılımcı firmaların sunumlarını izleyebilir ve teknik bilginizi artırabilirsiniz.

  • Marka sunumları köşesinde katılımcı markaların sunduğu avantajları ve işbirliği koşullarını doğrudan marka yetkililerinden dinleyebilir ve iş fırsatları hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page