top of page

E-mobilite Sektöründeki Bütün Büyük Oyuncular Buraya

Yurttaşlardan devletlere, küçük işletmelerden en büyük uluslararası şirketlere ve lojistikten ulaşıma. Daha sürdürülebilir ve çevre dostu şehirler ve toplumları elde etmek için karşımızda mobilite açısından önemli zorluklar bulunmaktadır. Bu nedenle NextGen E-Mobility + Charge Expo & Summit Ağustos 2023’te İstanbul’a uğramaktadır.


NextGen E-Mobility + Charge Expo & Summit kamu ve özel kuruluşların birlikte çalışarak mobilite sektörünü yeni bir boyuta taşımak için çerçeveleri belirlediği yerdir.Ulaşım ekonomik ve sosyal kalkınmayı destekleyen önemli bir sektördür. Ancak bu sektör sürdürülebilirlik ve verimlilik alanında gelişmek için büyük fırsatlar sunmaktadır. Bu sektör fosil yakıtlardan elde edilen enerjinin en büyük kullanıcısıdır ve en önemli karasal altyapılardan biriyle ilişkilidir. ​

NextGen E-Mobility + Charge Expo & Summit sektörün bütün oyuncularıyla, yani Avrasya’nın her yerinden imalatçılar, teknoloji şirketleri, operatörler, kamu idarecileri, start-up şirketler, şirket gruplarıyla iş toplantılarının gerçekleştiği bir etkinliktir.


Kaynak: www.nextgenmobility.net

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page